Kıl tekniği

Bu yöntem, sonucun en doğal ve doğal olması nedeniyle günümüzde popülerliğin zirvesindedir. Doğal olarak seyrek kaşları olan kızlar için uygundur.

Teknik, görünüşlerinde doğal kıllara benzeyen kısa ve uzun vuruşları değiştirme yöntemine dayanmaktadır. Kalıcı makyaj, özel bir makine ve renklendirici pigment kullanılarak yapılır. İstenilen doğal etkiyi elde etmek ve her saçın doğal görünmesini sağlamak için işlem deneyimli bir ustaya emanet edilmelidir.

Ancak, burada sınırlamalar vardır. Aşırı yağlı ciltte böyle bir dövme yapılmasını önermiyoruz. Nedeni basittir: bu durumda, tüm metabolik süreçler çok daha hızlı ilerler, bu da pigmentin daha hızlı hafifleyeceği ve yüzeye itileceği anlamına gelir. Ayrıca, yağlı ciltlerde, tüyler iyileşme sırasında bulanıklaşır ve çok zarif olmaz.

Saç tekniği iki tiptir: Avrupa ve Oryantal. İlk durumda, her saç bir yönde dikkatlice çizilir, ikinci durumda, her saç farklı bir uzunluğa sahip olacaktır ve kılların yönü, oryantal tipteki kaşların büyümesine benzer. Bu prosedür daha karmaşıktır, ancak sonuç kaşların doğal bir görünümüdür.

Kalem tekniği

Bu yöntem, kalemle renklendirilmiş gibi güzel, etkileyici ve zengin kaşlar elde etmek isteyenler için uygundur. Teknik, gölgeleme yöntemine dayanmaktadır. Bu olabilir:

  1. Gölge uygulaması. Master, pigment yardımıyla saçla belirli bölgeleri koyulaştırır. Bu yöntem, herhangi bir cilt tipine sahip hastalarda kullanılabilir.
  2. Çekim. Bu yöntem bugün pratik olarak kullanılmamaktadır, çünkü sonuç çok akılda kalıcı ve iddialıdır.
  3. Yumuşak karıştırma. Pigment kaş çizgisi boyunca nazikçe enjekte edilir, kıllar arasındaki boşlukları ve boş alanları doldurur. Sonuç kalın ve kabarıktır.

Ancak burada bile kalıcı makyajın yağlı ciltlerde çok daha kötü dayanacağı unutulmamalıdır.

Yumuşak harmanlamanın avantajları arasında oldukça uzun ömürlü bir sonuç vardır. Kaşlar iki ila üç yıl boyunca değişmeden kalacaktır. Bu sürenin sonunda bir güncelleme için kaydolabilirsiniz.

Toz tekniği

Bu teknik sadece birkaç yaşında, ancak popülaritesi yüksek seviyede olmaya devam ediyor. Bu, pigmentin püskürtülerek sokulduğu benzersiz bir yöntemdir. Sonuç olarak, kaşlar sadece doğal değil, aynı zamanda güzel, kabarık, etkileyici görünür.

Ve en önemlisi, kaşın yapısını dikkatlice inceleseniz bile, bunun kalıcı bir makyaj olduğu fark edilmeyecektir.

Renklendirme bileşimi, epidermisin üst tabakasına enjekte edilir. İşlem sırasında müşteri herhangi bir ağrı veya rahatsızlık hissetmez. Kalıcı makyaj iki yıla kadar sürecek ve yavaş yavaş hafifleyecektir.

Microblading (Microblading)

Kalıcı makyaj alanında bu teknik en genç olanıdır. Her usta prosedürü profesyonel olarak gerçekleştiremez. Pigment uygulamak için eğitim almanız gerekir.

Yöntemin özü, doğal bir kaşın tam bir kopyasını oluşturmaktır. Tüm çizgisi boyunca üç boyutlu bir desen uygulanır. Bu tür işler için, ustanın her bir vuruşun dikkatli bir şekilde çizilmesi için ince bir bıçağa sahip özel bir tutamağa ihtiyacı olacaktır. Sonuç, kaşların tüm doğal güzelliğini yansıtan üç boyutlu bir desendir. Deneyimli bir usta maksimum güzelliğini ve etkileyiciliğini elde eder ve çizilen saçlar kesinlikle görünmezdir.

Bu tekniğin özelliği, pigmentin epidermisin üst tabakasına sığ bir şekilde sokulmasıdır. Bu nedenle, kabukların iyileşme ve yakınsama süreci mümkün olduğunca hızlı ve ağrısız olacaktır. Bununla birlikte, ustalarımız, elde edilen etkiyi pekiştirmek için bir ay içinde düzeltmeye gelmenizi tavsiye eder.

İşlemi yaklaşık iki yıl içinde tekrar yapmanızı öneririz. Bu süre zarfında, pigment yavaş yavaş hafifleyecektir.

Deja un comentario